Themafeesten

Als je idool verkleed gaan op je verjaardag met als dresscode jaren ’80. Of een “Hou van Holland” quizavond. We beginnen dan meteen met de polonaise, zodat de sfeer er vanaf het begin goed in komt. Het vervolg laat zich raden …

Themafeesten en spelshows

We verzorgen themafeesten zoals jaren 70/80/90 parties, Ik Hou van Holland, jubilea, marketingintroductie van een nieuw product of op maat gemaakte spelshows.

Jaren 70/80/90 parties

Als oud Saloon DJ’s met roots in de jaren 80 weten we precies hoe we een thema-avond het beste kunnen invullen. Ons motto is altijd: Sfeer & gezelligheid creëren door op het juiste moment de juiste muziek te draaien aangevuld met sfeervolle verlichting uit die tijd. De allergrootste hits komen voorbij uit deze periode en als uw gasten ook verkleed gaan is het feest gegarandeerd. Een themafeest is uitermate geschikt als bedrijfsfeest of als u een verjaardag viert met vrienden en familie.

Look-a-like parties

Hoe leuk is dat? Uw gasten gaan verkleed als hun idool en wij spelen daar met onze show op in. En als men denkt ook nog enigszins te kunnen zingen zetten we onze karaokemachine klaar met video.

Spelquizzen

En we verzorgen ook spelquizzen. Voor meer informatie klik hier.

Werkwijze

U kunt via het offerteformulier op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 24 uur sturen we u per e-mail een uitgebreide offerte met een omschrijving van alle mogelijkheden en een flyer. Zodra u akkoord gaat plannen we een afspraak met u om kennis te maken en uw wensen en onze ideeën met u door te spreken. Samen met u stellen we een draaiboekje op en u heeft er verder geen omkijken naar en kunt genieten van het feest.

Bekijk hier de video’s