Bruiloft in Twente

bruiloft in twente

Vindt je bruiloft in Twente plaats? DJ Andre en Andre zorgen voor een spetterende sfeer op je bruiloft. De heren draaien in heel Twente met een professionele drive in show, een lust voor het oog. Met een breed assortiment aan muziek en een fantastische lichtshow met rook en zeepbellen wordt je bruiloft een onvergetelijk feest waar lang over nagepraat wordt.

No-nonsens uit Twente

De midden veertigers, met hun no-nonsens mentaliteit, hebben een jarenlange ervaring op feesten, partijen en bruiloften en draaien bovendien altijd samen.
Dat zorgt voor veel hilariteit. Ze hebben elk hun specialiteit en draaien naast bruiloften ook in diverse lokale horeca gelegenheden zoals The Shamrock, ClubNielz, Het Wapen van Vriezenveen, etc.

Sfeer en gezelligheid op je bruiloft

Bekijk gerust de fotopagina voor een sfeerimpressie. DJ Andre en Andre werken met geavanceerde apparatuur en hebben een zeer goed verzorgde uitrusting, zoals een professioneel op maat gemaakte DJ tafel en een schitterende lichtshow. Het geheel is uitgevoerd in een eigentijdse en herkenbare huisstijl. Kortom, een pronkstuk op je bruiloft.

Wilt je de sfeer eens proeven op zo’n avondje swingen of wil je een gezellig dansfeest bouwen op je bruiloft? Neem gerust contact met ons op en kom eens kijken.
Bezoek ook onze veel gestelde vragen pagina.