Muziek huwelijk

Muziek huwelijk

Muziek tijdens uw huwelijk? Al meer dan twintig jaar verzorgen wij een onvergetelijke sfeer op uw huwelijk met onze prachtige drive in show. We onderscheiden ons door kwaliteit te leveren en altijd de nieuwste snufjes te willen presenteren op ons vakgebied.

Muziek tijdens uw huwelijk is sfeer bepalend

Ongeacht het aantal gasten is muziek dé sfeer bepalende factor op uw huwelijk. Twee weken voor de huwelijksdatum maken we met u een afspraak om kennis te maken en te luisteren naar uw wensen. Ook zullen we onze ideeën met u bespreken. Ons doel is om de avond van uw huwelijk tot een onvergetelijke te maken. We horen bruidsparen heel vaak zeggen:“Er werd nog lang over nagepraat”. In dat geval is voor ons de avond geslaagd!

De juiste muziek maakt sfeer en gezelligheid

We zorgen samen voor heel veel sfeer en gezelligheid tijdens uw huwelijk door op het juiste moment de juiste muziek te draaien. Onze drive in show is uitgerust met professionele audio apparatuur, een lichtshow, een rookmachine en een bellenblaas machine. Alles wordt gedoseerd gebracht en afgestemd op de zaal. De muziek op uw huwelijk wordt zo een feest dat zijn weerga niet kent. Indien gewenst zorgen we ook voor een muzikant die een set meespeelt.

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bezoek onze offerte pagina.