Bedrijfsfeest Twente

bedrijfsfeest twente

Wij verzorgen uw bedrijfsfeest in Twente met een gevarieerd scala aan mogelijkheden. Wat te denken van een themafeest of Discobingo?
Diverse bedrijven uit Twente en omstreken – zoals Eastborn Slaapsystemen, KPN, Het rode kruis en vele anderen – gingen u voor met een bedrijfsfeest waar nog steeds over gesproken wordt.

Bedrijfsfeest met een thema

Een avondje gezellig dansen op een mooie locatie in Twente. Het personeel is gekleed in jaren ’70/’80 outfits en wij draaien met onze beide DJ’s de beste hits uit die tijd variërend van disco classics tot rock & roll. Alle muziekstromingen komen aan bod. Diverse thema’s in overleg.

Hilarische spelshow

Wij organiseren diverse thema avonden; de Typisch Hollandse Spelshow – een interactief spel – waarbij twee teams tegen elkaar strijden. De vragen worden op een groot videoscherm getoond. Of onze gezellige muziek quiz; een spelprogramma dat als thema muziek heeft van de jaren ’70 tot heden. De spelshow duurt ca. 3 uur en in overleg met de organisatoren kunnen specifieke vragen over uw bedrijf worden ingebouwd. De avond wordt uiteindelijk afgesloten met een uurtje dansen op gezellige muziek. Kortom een ideale invulling voor uw bedrijfsfeest die wij voor u regelen!

Meer over een bedrijfsfeest in Twente?

Wilt u meer informatie over een bedrijfsfeest … vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan.