Drive in show Almelo

Drive in show Almelo

Drive in show Almelo. Dé Drive in show in Almelo en omstreken. DJ’s André & André zorgen met hun drive in show voor een fantastische feestavond. Beide heren, afkomstig uit Almelo, verstaan het vak. Zij hebben jarenlange DJ ervaring en zijn veelzijdig qua muziek kennis en keuze. De sfeer komt er altijd in, ook al is het aanwezige publiek niet zo “van het dansen”. Enkele voorbeelden vind je hier.

Van discotheek naar drive in show Almelo

Andre en Andre hebben in de jaren 80 gedraaid bij Discotheek Checkpoint, Disco The Saloon, Bills Bar en diverse andere regionale kroegen. Ook werden zij als DJ  ingehuurd door diverse drive in shows. Ook verzorgen de heren bedrijfsfeesten en grote evenementen. Het motto is “Sfeer en gezelligheid” en dat is naast de juiste muziek op het juiste moment ook het toepassen van de fantastische lichtshow met ultra moderne verlichting. De André’s zijn ook individueel in te huren.

Drive in show met veel variatie

Beide heren hebben hun eigen stijl en dat maakt de drive in show zo succesvol. André ter Braake is gespecialiseerd in het disco, soul en dance genre terwijl André Tuller meer affiniteit heeft met rock, Nederpop en Nederlandstalige muziek. Kortom, een zeer breed muziekgenre. Het belangrijkste is dat ze het publiek aanvoelen en precies op het juiste moment de juiste snaar weten te raken. De drive in show kan verder worden uitgerust met 2 grote schermen waarop uw eigen foto- en videomateriaal getoond kan worden tijdens uw feest. Bekijk hier een sfeerimpressie van een recent optreden.

Referenties

Naast bruiloften, evenementen verzorgen we ook entertainment op bedrijfsfeesten. Wij hebben bedrijfsfeesten georganiseerd voor o.a. UNIT4, Eastborn Slaapsystemen, KPN, Bolk Transport, Het rode kruis, ROC van Twente, Bouwbedrijf Lichtenberg, Bolscher Vlees en vele anderen.

Meer informatie over onze drive in show Almelo?

Een heerlijk avondje dansen met Andre en Andre zorgt altijd voor de nodige hilariteit. Met discobingo, karaoke en de videowall is de drive in show uniek in zijn soort. Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan.