DJ Almelo

DJ Almelo. DJ Andre en Andre zijn geboren en getogen in Almelo. Zij draaien hun muziek op bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen en partijen. Bent u op zoek naar een ervaren DJ in Almelo en omstreken … met de drive-in show zorgen de heren voor veel sfeer en gezelligheid. We beschikken over een professioneel meubel en hoog gekwalificeerde audioapparatuur, waardoor het geluid niet schreeuwerig of pijnlijk klinkt.

Drive in show bruiloft

In Almelo is altijd wat te doen …

Muziek kan zeer bepalend zijn op uw feest. Een DJ is een goede keuze.
DJ Andre & Andre weten op het juiste moment de juiste muziek te draaien en dat is heel belangrijk voor een succesvolle feestavond. Verder beschikken we over 2 grote beeldschermen waar we uw eigen foto en/of videomateriaal op kunnen weergeven gedurende de avond. Vraag naar de mogelijkheden!

Ruim 25 jaar ervaring

Sfeer en gezelligheid staat bij ons centraal. Bovendien weet u precies welke DJ er op uw feest in Almelo komt draaien; André óf André, of … André én André. Niet meer en niet minder. Wij draaien al meer dan 25 jaar op feesten en partijen en “luisteren” naar het publiek op de dansvloer. Wij voelen aan welke muziek we moeten draaien op welk moment en spelen vaak – op humoristische wijze – in op het publiek. We beschikken over geavanceerde audio- en videoapparatuur en een schitterende lichtshow met – waar nodig – rook, sneeuw en zeepbellen.

Veelzijdig

DJ André en André draaiden in de jaren ’80 al met vinyl in de grotere discotheken in Almelo en heel Overijssel. Tegenwoordig draaien we op (bedrijfs)feesten, partijen, bruiloften en evenementen een zeer breed scala aan muziek … van jaren 60 tot de huidige TOP 40. Met een professionele drive in show toeren we door de provincie.

Meer informatie over een feestje in Almelo?

De geluidskwaliteit is uitstekend en de lichtshow compleet met rook mag er zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. DJ Andre & Andre staan u graag te woord.

Of neem een kijkje in ons foto album