Openingsdans bruiloft

Openingsdans bruiloft. De openingsdans op de bruiloft is voor veel bruidsparen een lastig moment. Welk nummer kiezen we? Gaat het dansen wel goed? We staan in de spotlights.

Openingsdans bruiloft

Openingsdans bruiloft

Nadat de gasten het bruidspaar hebben gefeliciteerd en de stukjes door familie, vrienden en collega’s zijn uitgevoerd barst het feest los met … de openingsdans op je bruiloft. Een fenomeen waar veel bruidsparen zich nogal ongerust over maken. Maar dat is niet nodig! We helpen u graag met het maken van een passend nummer.

Geen danstalent?

Ook al heeft u geen danstalent, wij maken van de openingsdans op uw bruiloft een sfeervolle aangelegenheid. Twee weken voor de huwelijksdatum bespreken we met u een aantal zaken. Wilt u een up-tempo nummer, een foxtrot of juist een langzaam nummer? Het kan allemaal. Of heeft u een nummer met een bepaalde emotie of roept het nummer goede herinneringen op? Samen met u bepalen we de openingsdans op uw bruiloft en doen van onze kant diverse suggesties zodat de keuze uiteindelijk niet moeilijk is.

Wel of geen dansles?

Als jullie ervoor kiezen om danslessen te nemen voor jullie bruiloft, dan kun je hier het beste een aantal maanden van tevoren mee beginnen. Naast traditionele dansen leer je bij sommige danslessen ook andere stijlen zoals salsa, swing, etc. Dit kan goed van pas komen om tijdens het feest helemaal uit je plaat te gaan. Kiezen jullie voor een eenmalige dansles? Dan is het verstandig om dit juist niet te ver van tevoren te doen, zodat de dans nog vers in het geheugen zit.

Als jullie helemaal niet van traditionele en standaard dansen houden, kunnen jullie ook kiezen voor een hippe openingsdans. Je zou hierbij kunnen denken aan een flash mob. Je studeert  met een grote groep een kort, simpel dansje in dat tegelijkertijd wordt uitgevoerd. Als dit goed ingestudeerd is en als het gelijk gaat, kan dit een geweldig resultaat opleveren.

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze prachtige drive in show op uw bruiloft?

Bezoek onze offerte pagina.