Bedrijfsfeesten

In deze tijden van crisis houden veel bedrijven de hand op de knip. Terecht! Reden temeer om uw jaarlijkse bedrijfsfeest eens goed onder de loep te nemen. Waarom zou u het personeelsfeest niet in ere houden en eens goed kijken naar het kostenplaatje?

Bedrijfsfeest of personeelsfeest

De meeste feestlocaties spelen in op de crisis en hebben behoorlijk gesleuteld aan de prijzen, mogelijkheden én worden in moeilijke tijden vaak erg creatief.

De feestcommissie

De meeste werknemers vinden een bedrijfsfeest belangrijk. Om het tot een succes te maken is een stukje organisatietalent en pragmatisch denken geen overbodige luxe. Bovendien draagt een geslaagd feest een steentje bij aan een goede werksfeer. Laat het feest door een aantal vrijwilligers organiseren. Mensen die het leuk vinden om dat te doen.

Een avondvullend programma

Een bedrijfsfeest kan uitstekend gedurende een avond plaatsvinden. Er zijn legio mogelijkheden om uw werknemers te vermaken. Bovendien merken wij dat ook grotere organisaties hun bedrijfsfeest “beperken” tot een feestavond, maar dan wel met een kwalitatief goede invulling. Zo hebben wij voor het personeel van de KPN in de regio Twente een gezellige dansavond georganiseerd in combinatie met de kick-off van enkele nieuwe producten. Samen een duidelijk draaiboek opgesteld en creatieve ideeën uitgewisseld met de feestcommissie met als resultaat een bijzonder gezellige en sfeervolle feestavond.

Quizzen

Oud Hollandse spelletjes zijn saai en passé. Niet aan beginnen! Het in teamverband met elkaar quizzen is helemaal van deze tijd. Het zorgt enerzijds voor strijd en anderzijds voor een stukje teambuilding en saamhorigheid onder de mensen. Belangrijk is wel om van te voren de samenstelling van de teams te bepalen. Voor Eastborn Slaapsystemen organiseerden we een 2 uur durende jaren 80/90 quiz. Twee teams namen het tegen elkaar op met sport-, film, TV- en muziekvragen uit die tijd geïllustreerd met originele videobeelden. Tijdens een hilarische finale kunnen alle gewonnen punten zomaar worden verspeeld. Of de “Ik hou van Holland” spelshow. Iedereen verkleed in het oranje of rood-wit-blauw strijdend tegen elkaar onder begeleiding van onze eigen Linda de Mol.
Kortom, met een klein beetje creativiteit en een goede organisatie hoeft een bedrijfsfeest beslist niet duur te zijn. Wij denken graag met u mee!

Referenties

Wij hebben o.a. shows verzorgd voor KPN, Kees Smit Tuinmeubelen, Eastborn Slaapsystemen, Heracles Almelo, Bolk Transport, Het Rode Kruis, Rabobank NW Twente, ING Bank, ROC van Twente, Enrichment Technology, VDL Groep, Vivochem en vele andere organisaties.

Werkwijze

U kunt via het offerteformulier op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 24 uur sturen we u per e-mail een uitgebreide offerte met een omschrijving van alle mogelijkheden en een flyer. Zodra u akkoord gaat plannen we een afspraak met u om kennis te maken en uw wensen en onze ideeën met u door te spreken. Samen met u stellen we een draaiboekje op en u heeft er verder geen omkijken naar en kunt genieten van het feest.

Een korte video impressie