De gezelligste bruiloft drive in show van Oost Nederland.

Een bruiloft waar nog lang over wordt nagepraat. Op jullie bruiloft de gasten een gezellige en sfeervolle avond bezorgen op een onvergetelijke trouwdag. Niet alleen qua muziekkeuze weten we hoe we dat moeten doen. Het oog wil natuurlijk ook wat. We draaien onze shows met een stijlvol meubel, uitgerust met een ingebouwd groot beeldscherm waarop foto’s van bijvoorbeeld jullie levensloop en/of van de dag bruiloft kunnen worden weergegeven gedurende de avond.

Lichtshow

Met onze professionele lichtshow creëren we heel veel sfeer in alle kleuren. We beschikken over een zeer uitgebreid scala aan verlichting en toveren de zaal om in een sfeervol geheel. Uitgerust met de meest moderne LED technieken kunnen we alles uitlichten.

Live artiest

Heeft u al eens gedacht aan de combinatie van non-stop muziek met een live entertainer? René Bosch zorgt voor een waar spektakel op het podium en zet de boel volledig op zijn kop met muziek uit de jaren 80, Nederlandstalige feestmuziek en blues. Een welkome aanvulling op de avond.

Werkwijze

U kunt via het offerteformulier op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 24 uur sturen we u per e-mail een uitgebreide offerte met een omschrijving van alle mogelijkheden en een flyer. Zodra u akkoord gaat plannen we een afspraak met u om kennis te maken en uw wensen en onze ideeën met u door te spreken. Samen met u stellen we een draaiboekje op voor de avond en u heeft er verder geen omkijken naar en kunt genieten van het feest.

Een korte video impressie