Een hilarische spelquiz

We draaien non-stop muziek en maken feest. Maar het is erg gezellig om een spelelement in te bouwen om zo het ijs te breken en de stemming er even goed in te brengen. Wat te denken van een spelquiz tijdens uw feestavond. De duur bepalen we in overleg met u en varieert van 1 tot 3 uur.

Ik hou van Holland

Een hilarisch spel afgeleid van het bekende RTL 4 programma. Uw gasten worden in 2 groepen gedeeld en elke groep heeft een teamcaptain. Er zijn diverse vragenrondes over muziek, TV, film, sport, etc. De avond begint direct met een polonaise om de spieren van de deelnemers alvast op te warmen. De teamcaptains kiezen per vragenronde 4 specialisten uit die hen ondersteunen bij het beantwoorden van de vragen.
Via ons beeldscherm en de presentator/presentatrice worden de vragen voorgelegd en wie het eerst op de rode knop drukt mag antwoorden. Er zijn punten te verdienen en de uiteindelijke winnaar gaat met een hilarische prijs naar huis. In de finaleronde kunnen alle vergaarde punten worden ingezet.
Kortom een hilarisch spel, ideaal voor een personeelsfeest.
Voor een sfeerimpressie klikt u hier.

Op maat gemaakte spelshows

Met name voor bedrijven maken we spelshows op maat. Tijdens een bedrijfsfeest stelt onze quizmaster middels afbeeldingen, video en geluid humoristische vragen die door de medewerkers worden beantwoord. Het geheel is verpakt in uw bedrijfshuisstijl en bevat ook quizvragen over uw organisatie en/of activiteiten. Een stukje maatwerk dus. We adviseren u hier graag over in een persoonlijk gesprek.

Werkwijze

U kunt via het offerteformulier op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 24 uur sturen we u per e-mail een uitgebreide offerte met een omschrijving van alle mogelijkheden en een flyer. Zodra u akkoord gaat plannen we een afspraak met u om kennis te maken en uw wensen en onze ideeën met u door te spreken. Samen met u stellen we een draaiboekje op en u heeft er verder geen omkijken naar en kunt genieten van het feest.