Wat wij doen

Een heerlijk avondje Andre en Andre kan op verschillende manieren worden ingevuld. In alle gevallen beschikken zij over een uitstekende geluidsinstallatie en een lichtshow compleet met rookmachine.

Bedrijfsfeest of themafeest

DJ André & André zijn prima in te huren voor een personeelsfeest of een bedrijfsfeest. Wij vermaken het publiek met muziek uit een breed genre. Verder is het mogelijk een themafeest te organiseren en wij regelen alles voor de invulling van de avond! Meer weten? Klik hier …

Jaren 70 en 80 Party

André en André draaien muziek uit deze legendarische periode. Van Madonna, Michael Jackson, Dan Hartman en The Village People tot de Simple Minds, U2 en The Rolling Stones. We hebben bovendien een enorme collectie populaire jaren ’80 maxi-singles op vinyl. Samen met een fantastische lichtshow en rook is het altijd een succes.

All Time Dance

Een heerlijke avond swingen met een zeer breed assortiment aan muziek en lichtshow. De huidige TOP 40 komt aan bod, maar ook tophits uit het verleden en Nederlandstalige muziek worden ten gehore gebracht.

Bruiloft

André en André draaien graag op bruiloften! In overleg met het bruidspaar en/of de ceremoniemeester brengen we in een oriënterend gesprek de wensen en de mogelijkheden in kaart. Uiteindelijk is de muziek erg bepalend voor de sfeer van de avond.

Ik hou van Holland

Twee teams strijden tegen elkaar voor punten met quizvragen over muziek, sport & spel, TV & film en andere onderwerpen. De presentatie is in handen van André en de Twentse Linda de Mol in gepaste kleding. Ideaal voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest!

Discobingo

Iedereen ontvangt een originele en unieke bingo kaart op single-formaat. terwijl de ene André de plaatjes draait, praat de andere André dit spectaculaire evenement aan elkaar.

Karaoke met video

Mede dankzij sponsor EAZIS music & systems kunnen wij sinds kort een zeer professionele Karaoke Show verzorgen. Met de fonkelnieuwe muziekcomputer is de combinatie van beeld en geluid fantastisch en bijzonder sfeervol.