Thema feesten

Thema feesten zorgen voor een gezellige invulling van uw personeels- of bedrijfsfeest. Wij verzorgen themafeesten in de vorm van diverse gezellige spelshows. Een avondvullend programma waar lang over wordt nagepraat.
Voor o.a. Eastborn Slaapsystemen, KPN, Het rode kruis en ook kleinere organisaties hebben we thema feesten succesvol verzorgd.

thema feesten

Thema feesten

Te beginnen met een avond gezellig dansen op muziek uit de jaren 70, 80 en/of 90. Wij draaien met onze beide DJ’s de beste hits uit die tijd variërend van disco classics tot rock & roll. Diverse andere thema’s zijn mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Typisch Hollandse Spelshow

Een hilarisch interactief spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden door het beantwoorden van verschillende vragen welke op een groot videoscherm worden getoond. En niet te vergeten onze gezellige muziek quiz; een spelprogramma met als thema muziek uit de jaren ’80 tot heden. Een spelshow duurt ongeveer 3 uur en indien gewenst kunnen we specifieke vragen over uw bedrijf worden ingebouwd. De avond wordt vervolgens afgesloten met
dansen op gezellige muziek. Kortom een ideale invulling voor uw thema feest en een competitiestrijd die zijn weerga niet kent!

Meer weten over onze thema feesten?

Wilt u meer informatie … vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan.