Thema feest

Een thema feest zorgt voor een gezellige invulling van uw personeelsfeest of bedrijfsfeest. Wij vullen een themafeest in met diverse gezellige spelshows. Een avondvullend programma waar lang over wordt nagepraat. Eastborn Slaapsystemen, KPN, Het rode kruis en ook kleinere organisaties hebben dit aan den lijve mogen ondervinden met spektakel en heel veel sfeer.

thema feest

Thema feest

Bijvoorbeeld een avond gezellig dansen op muziek uit de jaren 70, 80 en/of 90. Wij draaien met onze beide DJ’s de beste hits uit die tijd met o.a. discoclassics en rock & roll muziek. Diverse andere thema’s zijn mogelijk. We denken graag mee over de invulling van de avond en bespreken graag de mogelijkheden met u.

Typisch Hollandse Spelshow

Een hilarisch interactief spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden door het beantwoorden van verschillende vragen welke op een groot videoscherm worden getoond. En niet te vergeten onze gezellige muziek quiz; een spelprogramma met als thema muziek uit de jaren ’80 tot heden. Een spelshow duurt ongeveer 3 uur en indien gewenst kunnen we specifieke vragen over uw bedrijf worden ingebouwd. Kortom een ideale invulling voor uw thema feest en een competitiestrijd die zijn weerga niet kent!

Meer weten over een thema feest?

Wilt u meer informatie … vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan.