Snappshot, net even anders

Snappshot

Je kent ze vast wel … die oude wegwerpcamera’s met een fotorolletje van vroeger. Het idee van foto’s maken tijdens een bruiloft, personeelsfeest of evenement kan tegenwoordig op een heel andere manier worden gedaan en wel in de vorm van Snappshot. De aanwezige gasten downloaden zelf – op hun eigen telefoon – de gratis app van Snappshot, loggen vervolgens in met een unieke door ons verstrekte partycode en eigen naam én kunnen vervolgens foto’s maken, een berichtje erbij tikken en dit uploaden. Deze foto’s worden dan meteen op de aanwezige beeldschermen in de feestzaal getoond.

De foto’s worden verder in chronologische volgorde weergegeven middels een fraai vormgegeven tijdlijn. Je kunt ook zien door wie en hoe laat de foto’s zijn gemaakt. Er wordt dus live een eigen fotoalbum opgebouwd tijdens het feest! Uiteraard ontvangt de opdrachtgever achteraf alle foto’s van het feest om deze nog eens even rustig te kunnen bekijken op een later moment!

Het hele systeem wordt door ons geïnstalleerd en getest op de feestlocatie. Wij leveren dus ook de benodigde schermen en zorgen voor duidelijke instructie flyers voor de gasten voor het downloaden van de app en het in werking stellen op de telefoons.

Wilt u ook Snappshot gebruiken op uw feest? Vraag gerust naar de mogelijkheden.