Cover band of drive in show?

Cover band of drive in show?

Een cover band of drive-in show? De cover band wordt steeds vaker vervangen door een drive in show en dat heeft niet alleen met de kosten te maken. Hier enkele overwegingen die de moeite waard zijn voor de juiste keuze. Wat is het meest geschikt op uw bruiloft?

Cover band of drive in show?

In de eerste plaats speelt een cover band een van te voren bepaald repertoire. Belangrijker is dat gekeken wordt naar het publiek. In de loop van de avond wordt eigenlijk pas echt bepaald welke muziek het beste aansluit bij de feestgangers. Bovendien is het kostenplaatje een overweging waard om van cover band naar een drive in show over te gaan. Verder draait een drive in show non-stop muziek zonder pauzes. Een cover band werkt altijd met pauzes.

Passende muziek

Wij hebben een collectie van ruim 30.000 muzieknummers in een zeer breed genre. Voor elk wat wils. Samen zorgen we voor heel veel sfeer en gezelligheid tijdens uw bruiloft, zonder pauzes met muziek afgestemd op het publiek voor een keurige prijs. Bovendien is onze drive in show een lust voor het oog. Met onze lichtshow maken we er een spektakel van. Twijfelt u tussen een cover band of een drive in show?
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.