HobNob op 1 juli

HobNob-Almelo

Vaak zeggen we tegen elkaar dat je alles een keer meegemaakt moet hebben. Nu hebben we in ons “imposante” DJ bestaan best het een en ander meegemaakt, en tóch komt er weer iets op je pad wat heel bijzonder is en waar je erg door gemotiveerd raakt. Als rasechte Almeloërs kennen we het jaarlijkse festival HobNob (Gezellig samenzijn) – dat wordt gehouden in het Schelfhorstpark in Almelo – als geen ander.
We proberen er elk jaar naar toe te gaan en er iets van mee te krijgen, maar dat lukt vaak niet, omdat we zelf wel weer ergens staan te draaien.

Het is en blijft een heel bijzonder evenement, dat dit jaar voor de twaalfde keer plaatsvindt. Het is al die tijd gratis toegankelijk en de organisatie – uitsluitend bestaande uit heel veel vrijwilligers – presteert het elk jaar weer om er een fantastisch evenement van te maken. Zo ook dit jaar. Een heel mooie line-up. Dilana (bekend van The Voice), Stormbringer, De Kraaien en niet te vergeten The Sweet, en nog veel meer.

En als u denkt dat het uitsluitend een rock festival is voor volwassenen, dan heeft u het mis. Het is een familie evenement geworden met een heus kinderprogramma in de vroege middag. Samen met Confetti Events mogen wij dat verzorgen. Vanaf 13.00 uur staan we anderhalf uur op het podium. Daarna gaan we speakeren … jawel als echte old skool DJ’s de bandjes en artiesten aankondigen zoals het hoort.

En als er dan lang over wordt nagepraat, is het voor ons geslaagd … zaterdag 1 juli van 13.00uur tot middernacht. BE THERE!

Meer info:
official website HobNob / Facebook pagina HobNob